Wandelcoaching Lizz is More

Wat is wandelcoaching en hoe kan het mij helpen?

Met mijn bedrijf Lizz is More verzorg ik workshops en trainingen en geef ik wandelcoaching. Maar wat is wandelcoaching nu precies? Wat zijn de voordelen, hoe weet je of het bij je past en wat is mijn werkwijze? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching houdt in dat het coachgesprek in de buitenlucht en wandelend gehouden wordt. De locatie van de wandeling wordt afgestemd op jou wensen. Het kan in een recreatiegebied bij jou in de buurt plaatsvinden maar het strand of bos behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Waarom heb ik gekozen voor wandelcoaching?

Wandelcoaching sluit goed aan bij wie ik ben. Ik houd van wandelen, in beweging zijn, frisse lucht en de natuur. Wandelen in de natuur geeft mij rust, vrijheid en zorgt er altijd voor dat ik met een opgeruimd en fris hoofd weer thuis kom. Buiten en in beweging ben ik in mijn element en vanuit daar kan ik het beste coaching bieden.

De voordelen van wandelcoaching?

  • Je komt niet alleen mentaal maar ook fysiek in beweging
  • Je bent lekker buiten
  • Door het wandelen ontstaat rust, ruimte en overzicht in je hoofd
  • Je krijgt coaching in een ontspannen en laagdrempelige setting
  • Het kan op een locatie die voor jou praktisch is en waar jij je prettig voelt

Past wandelcoaching bij mij?

Houdt de klinische setting van een standaard coach of psycholoog je tegen om hulp te zoeken? Of vind je het lekker om buiten in beweging te zijn? Dan past een wandelcoach bij jou. Ook wanneer je moeite hebt om over je gevoelens te praten of dichtslaat wanneer iemand tegenover je vragen stelt, kan wandelcoaching een stuk meer ontspannen voor je werken.

Hoe ziet een coachingtraject bij Lizz is More er verder uit?

Uit ervaring is gebleken dat je gemiddeld 6 gesprekken nodig hebt om te bereiken wat je wilt. Allereerst is er een gratis kennismakingsgesprek. Zo kan van beide kanten gekeken worden of er een klik is. Erg belangrijk bij coaching! Ook bespreken we dan kort je hulpvraag en kan ik op basis van dit gesprek bepalen of ik je de hulp kan bieden die jij nodig hebt. Daarna start het coachtraject. Een coachgesprek duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop van elk gesprek gaan we vaak even wat drinken. Zo kunnen we het gesprek rustig en bewust afsluiten en je opdracht doornemen. Na elk coachgesprek krijg je een persoonlijke huiswerkopdracht mee. Dit zorgt ervoor dat je ook tussen de gesprekken door actief bezig blijft en direct datgene toepast wat we in het gesprek besproken hebben. Tussen de eerste paar gesprekken zit meestal 2 weken. Later in het traject wordt de periode tussen de gesprekken vaak wat langer. Wanneer je tussendoor ergens tegenaan loopt of met een vraag zit mag je altijd appen of mailen. Dit zit bij het traject in. Tijdens het laatste gesprek bespreken we je huidige situatie. Hoe voel je je? Ben je tevreden of wringt er nog iets? Op basis van dit gesprek besluiten we of we het traject afronden of dat je wellicht nog even door wil. Ook is het mogelijk om alvast een los coachgesprek na 3 maanden te plannen. Dit geeft je een stok achter de deur maar het dient vooral als steuntje in je rug.

Kennismaken? Stuur een mailtje naar lizzy@lizzismore.com of stuur een appje naar 0646830789. Wil je nog een beeld bij mij? Bekijk dan deze video, hier leg ik alles nog een keertje uit. Wil je weten wat je investering is? De prijzen vind je hier.

Nieuwsbrief

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )