IMG_5203

Lizzy Posch

Eigenwijs, nieuwsgierig, direct, veelzijdig en creatief, dat ben ik! Ik heb oog voor klein dagelijks geluk en kan intens genieten van toetjes en appeltaart. Naast mensen mentaal uitdagen houd ik er ook van om mensen te motiveren om zich fysiek in het zweet te werken. Dit doe ik vooral binnen mijn werk als personal trainer. Al pas ik het laatste stukje van de training altijd weer een beetje mentale coaching toe om mensen er nog net even doorheen te slepen 😉 .

Wat mij beweegt

Lizz is More staat voor de combinatie tussen fysieke- en mentale gezondheid en streeft ernaar om je op beide gebieden in jouw kracht te zetten. Dit doen we door te beginnen bij de basis: wat is de kern van je probleem? Hoe zijn je gedachtes, gevoelens, gedrag en de uiteindelijke gevolgen eigenlijk ontstaan? Pas wanneer je je hier bewust van wordt, inzicht krijgt en erkent wat er is, ben je in staat om dit te doorbreken en daadwerkelijk structurele veranderingen aan te brengen. Krijg je nu spontaan een afschrikwekkend beeld voor je waarbij je langgestrekt op de sofa moet met een doos tissues naast je neus? Geen paniek! Wat Lizz is More uniek maakt is de onderscheidende en laagdrempelige aanpak. Beweging ontstaat door beweging. We gaan naar buiten, wandelen, neus in de lucht, haren in de wind en ondertussen ontstaat het gesprek.

Hoe ik ben begonnen

Na mijn studie pedagogiek ben ik begonnen als sociotherapeut in de besloten jeugdzorg. Hier werkte ik met jongeren tussen de 12- en 18 jaar met psychische- en gedragsproblemen. Tijdens deze baan vond ik vooral het mentorschap erg interessant. Jongeren individueel begeleiden, luisteren, inzichten bieden maar vooral de jongeren écht zien. Wat zit er achter het gedrag? De momenten waarop ik echt contact met hen had waren vaak de momenten waarop we in beweging waren. Tijdens het sporten of een wandeling, waarbij er geen letterlijke confrontatie was, bleken jongeren veel gemakkelijker te kunnen praten, los te komen en zich kwetsbaar op te stellen. Dit inspireerde mij om een opleiding tot psychodynamisch coach te volgen. Deze achtergrond heeft bijgedragen aan de visie en het ontstaan van ‘Lizz is More’.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar het verhaal en kijk uit naar een mogelijke samenwerking.

    Nieuwsbrief

    No spam guarantee.

    I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )