Visie

Visie Lizz is More

In de huidige maatschappij kun je het gevoel hebben altijd ‘aan’ te moeten staan. Er zijn voortdurend prikkels, je kunt dag en nacht bereikbaar zijn en social media geeft je de kans om jezelf constant te vergelijken.

Tegelijkertijd leven we in een luxe tijd waarin je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, je talenten te delen en je dromen te volgen. Hoe mooi dit ook klinkt het brengt ook een bepaalde druk en verwachting met zich mee.

Je kunt het gevoel krijgen geleefd te worden. Van alles te moeten omdat die kansen er nu eenmaal zijn en het is ondankbaar om daar geen gebruik van te maken, toch?

Ik geloof dat we steeds meer vanuit ons hoofd zijn gaan leven. Een soort automatische piloot om maar zoveel mogelijk te bereiken. De hele tijd bezig met ‘worden’ en hierdoor vergeten te ‘zijn’.

Uiteindelijk houdt niemand dit vol. Inmiddels heeft 1 op de 7 Nederlanders te maken met stress- en burn-out klachten. Mensen raken zichzelf kwijt in een wereld vol mogelijkheden maar ook verwachtingen.

Mijn missie als wandelcoach is om de natuur weer terug te brengen naar de mensen. Hen de rustgevende en krachtige werking te laten ervaren.

Ik wil je aanmoedigen om patronen te doorbreken door je een spiegel voor te houden. Vragen te stellen die bewust maken, inzicht geven en aanzetten tot verandering. Het doel? Terug naar de basis. Weer in contact staan met jezelf, je gevoel en leven vanuit je eigen kracht.

Ik geloof dat dit nu nodig is en bijdraagt aan een meer ontspannen en gelukkig leven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Nieuwsbrief

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )