Persoonlijke inspiratiesessie

Ken je dat? Je ziet een workshop of training voorbij komen en het onderwerp heeft meteen je interesse. Vervolgens ontstaat twijfel. Je wil wel graag deelnemen maar houdt helemaal niet van groepen. Je vindt het lastig om in een groep aandacht te vragen, kan nooit op de geplande dag of je wilt gewoon écht even de tijd helemaal voor jezelf. Dan is een inspiratiesessie precies wat jij nodig hebt! 

Wat houdt een inspiratiesessie in?

Drie uur complete persoonlijke aandacht en coaching voor jou alleen met een onderwerp naar keuze. Je gaat aan de slag met praktische en doelgerichte opdrachten die je gelijk bewustwording, inzicht en helderheid opleveren. De sessie is eigenlijk een individuele en daarom specifiek op maat gemaakte workshop.

Een inspiratiesessie is een ideaal hulpmiddel als je even vastloopt en net dat duwtje in je rug nodig hebt om weer verder te kunnen. 

Wat is het verschil met een wandelcoachtraject?

Een inspiratiesessie is geen traject maar een eenmalige afspraak van drie uur die op een vaste locatie,en dus niet wandelend, plaatsvindt. Als je een inspiratiesessie boekt heb je voor jezelf al een concrete hulpvraag waar je specifiek, doelgericht en praktisch mee aan de slag gaat. Wanneer je een wandelcoachtraject aangaat heb je vaak voor jezelf nog niet helemaal duidelijk waar een bepaald gevoel vandaan komt. We hebben samen meer tijd nodig om tot de kern te komen en stap voor stap patronen te doorbreken. Een wandelcoachtraject is dus een stuk intensiever. Een inspiratiesessie is laagdrempelig en beter geschikt voor een zeer specifieke korte hulpvraag waarbij je graag weer even op weg geholpen wilt worden. 

    Nieuwsbrief

    No spam guarantee.

    I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )