Visie

Lizz is More coacht je naar jouw ultieme en gezonde levensstijl. Dit doen wij door aandacht te geven aan de vier elementen: voeding, beweging, mindset en ontspanning. Door elk gebied aan te pakken kom je fysiek & mentaal in balans en ontstaat structurele verandering. Je ontwikkelt een persoonlijke levensstijl die precies bij je past. Hoe lang en op welke manier we bij elk element stilstaan is afhankelijk van jouw persoonlijke coachvraag. Hieronder vind je een impressie van welke thema’s per element mogelijk aan bod kunnen komen.

Voeding

Je houdt een aantal dagen je voedingspatroon bij. Vervolgens kijken wij samen hoe je huidige voedingspatroon eruit ziet en wat je mogelijk zou kunnen aanpassen om je fitter te voelen. Daarnaast kijken wij ook naar het mentale gedeelte van voeding. Hoe is je relatie met eten? Heb je weleens last van emotie-eten? Op welke momenten vind je het vooral moeilijk om gezond te blijven eten? Tot slot kijken wij ook hoe je een mogelijk nieuw voedingspatroon kunt opnemen in jouw dagelijks leven. Hierbij houden wij rekening met jouw persoonlijke levensstijl. Heb je veel eetafspraken buiten de deur? Onregelmatige werktijden? Ben je veel onderweg? Of heb je rekening te houden met je gezin? We stemmen alles hier op af.

Beweging

Lizz is More biedt ook personal training. De intensiteit is afhankelijk van jouw doelstellingen en persoonlijke voorkeuren. Daarnaast krijg je ook trainingsschema’s op maat die wij samen met jou doorlopen. Ook bij dit element wordt gekeken naar het mentale gedeelte. Hoe zorg je ervoor dat je het sporten volhoud en wat gebeurt er eigenlijk wanneer er een drempel ontstaat om te gaan sporten? Tot slot krijg je ook praktische tips op het gebied van beweging. Zoals hoe je meer beweging kunt opnemen in je dagelijks leven en hoe je het sporten kunt inpassen in je drukke agenda.

Mindset

Het element mindset ziet Lizz is More als het belangrijkste element. Alles begint bij een gezonde mindset. Daarom wordt hier veel aandacht aan besteed. Je wordt gecoacht bij het doorbreken van gewoontes door middel van inzicht en bewustwording. Dit zijn dé benodigdheden voor de eerste stap richting blijvende verandering. Daarnaast brengen wij je, onbewuste, belemmerende overtuigingen in beeld en vervangen wij deze stapsgewijs door helpende gedachten. Ook helpen we je bij het opstellen en realiseren van doelen en bij het ontwikkelen van een positief en krachtig zelfbeeld.

Ontspanning

Tot slot besteden wij aandacht aan het element ontspanning. We bekijken je werk/privé balans. Heb je voldoende vrije tijd en ervaar je voldoende momenten waarop je jezelf écht weer even op kunt laden? Op welke manieren zou je ontspanning mogelijk meer in je dagelijks leven kunnen opnemen? En hoe zorg je voor meer rust in je hoofd tijdens drukke momenten? Dit komt allemaal aan bod!

Nieuwsbrief

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )