Waar kan ik je bij helpen?

Wandelcoaching

Verval je telkens in je oude gedrag en lukt het je niet om je patronen te doorbreken? Stel je dingen uit en lukt het je niet om tot actie over te gaan? Heb je moeite om confrontaties aan te gaan en grenzen te stellen? Ren je jezelf regelmatig voorbij en luister je eigenlijk niet naar de signalen van je lichaam? Ben je toe aan verandering maar weet je eigenlijk niet wat je wil of waar je goed in bent? Dan is wandelcoaching misschien wel iets voor jou.

Herken je dit?

Je voelt je overprikkeld, gestrest en zit vast in je hoofd. Je hebt de behoefte om dingen nu écht te veranderen, definitief te doorbreken maar het lukt niet of maar tijdelijk. Het frustreert je om telkens tegen dezelfde dingen aan te lopen. Bij elke nieuwe poging om iets te veranderen start je vermoeider.

Je bent het zat. Je verlangt naar rust en helderheid in je hoofd. Niet meer altijd ‘aan’ staan, voortdurend stress, van alles moeten, geleefd worden en altijd maar doorgaan. Je wil vol energie en zelfvertrouwen jezelf op een ontspannen manier ontwikkelen.

Hoe kan ik je helpen?

We gaan terug naar de basis en die begint in de natuur daarom geef ik wandelcoaching. Al wandelend door de natuur voeren we het coachgesprek. De beweging en het buiten zijn in de natuur zorgt al voor meer rust en ruimte in je hoofd. Gesprekken verlopen vloeiender omdat door beweging je gedachten meer gaan stromen. Klinkt dit super wazig? No worries, juist niet! Als iets down to earth is, is het wel de natuur en wandelen.

Ik help je om je belemmerende overtuigingen te doorzien en patronen te doorbreken door je een confronterende spiegel voor te houden. Vragen te stellen die bewust maken, inzicht geven en aanzetten tot verandering. Mijn taak is om écht naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen zodat we tot de kern komen. Jouw taak is om de verworven inzichten in de praktijk te brengen. Uiteraard met mijn steun en motivatie op de achtergrond.

Na afloop van elk gesprek gaan we lekker ergens in een cafétje wat drinken. We nemen alles nog even rustig door. Ik geef je een passende thuiswerkopdracht mee en we sluiten het gesprek bewust en ontspannen af.

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit zes gesprekken van anderhalfuur.

Wat is het resultaat van een wandelcoachtraject?

Het loslaten van belemmerende overtuigingen en dat irritante overheersende kritische stemmetje.

Uit de denk/pieker modus en in de doe/actie modus komen.

Verminderen van stress- en burn-out klachten door, onder andere, te wandelen in de natuur.

Angsten en onzekerheden (h)erkennen en stap voor stap doorbreken en omzetten naar rust en (zelf)vertrouwen.

Helder krijgen wie je bent, wat je wilt en waar jij voor staat.

    Nieuwsbrief

    No spam guarantee.

    I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )