Waar kan ik je bij helpen?

Verval je telkens in je oude gedrag en lukt het je niet om je patronen te doorbreken? Voel je je futloos en uitgeblust, ben je vaak somber en ontbreekt het je aan energie om iets te gaan ondernemen? Stel je dingen uit en lukt het je niet om tot actie over te gaan? Heb je moeite om confrontaties aan te gaan en grenzen te stellen? Ren je jezelf regelmatig voorbij en luister je eigenlijk niet naar de signalen van je lichaam? Wil je wel gaan bewegen maar houdt schaamte je tegen? Ben je toe aan verandering maar weet je eigenlijk niet wat je wil of waar je goed in bent? Vind je het confronterend om face tot face over je probleem te praten? Dan is wandelcoaching misschien wel iets voor jou.

Oorzaak

Heb je het idee dat je eigenlijk wel je probleem aanpakt maar dat de aanpak niet of maar tijdelijk werkt? Grote kans dat je de gevolgen van je probleem in plaats van het daadwerkelijke probleem aanpakt. Stel, je vindt jezelf te zwaar en je zou eigenlijk wel wat strakker en fitter willen worden. Je besluit een personal trainer in te schakelen en gaat vol enthousiasme aan de slag. Na enige tijd weet je hoe je moet trainen en hoe je gezond kan eten en besluit je alleen verder te gaan. Vervolgens ga je toch weer wat minder bewegen en wat meer eten en langzaam maar zeker verval je weer in je oude gedrag, hoe kan dat? De reden is dat het daadwerkelijke, onderliggende (mentale)probleem, het oud zeer, niet is aangepakt en dus ook niet is opgelost waardoor je er telkens weer tegen aan zal lopen.

Wat is er nodig?

Kom in beweging! En ga aan de slag met actieve coaching. Niet zitten en praten over je problemen maar naar buiten en je problemen te lijf gaan. Samen maken we een coachings- en (wanneer gewenst) bewegingprogramma op maat. Het daadwerkelijke probleem wordt aangepakt waardoor de kans op terugval in je oude gedrag sterk verminderd. Met als bijkomend voordeel dat je ook direct letterlijk in beweging bent en je je energieker en fitter gaat voelen.

Resultaat

Na het volgen van een wandelcoachtraject ben je ontspannen en ervaar je minder stress. Je voelt je minder neerslachtig of angstig en slaapt lekkerder. Je bent beter in staat om te denken vanuit oplossingen en je benaderd problemen op een creatieve en open manier. Je conditie en uithoudingsvermogen zijn verbeterd waardoor je fitter en energieker in je vel zit. Tot slot bezit je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen en dat is precies wat je nodig hebt om door te pakken en positief verder te gaan.

 

 

 

 

Nieuwsbrief

No spam guarantee.

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )