Evenementen voor bedrijven

Hecht jouw bedrijf aan een gezond, energiek en fit team? En kunnen jullie wel wat motivatie, inspiratie en activatie gebruiken? Dan zit je bij Lizz is More op de goede plek! Lizz is More staat voor fysieke- en mentale gezondheid en organiseert evenementen om jouw bedrijf fit te maken. Met als resultaat een efficiënter, energieker en productiever werkend team wat is geïnspireerd om in beweging te komen.

Waarom?

Fitte, energieke en daadkrachtige medewerkers zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Gezonde medewerkers zijn productiever, stressbestendig, werken efficiënter en dragen bij aan een positieve werksfeer. En bovendien trekt die fitte uitstraling klanten.

Wat?

Een event geheel in het teken van fysieke- en mentale gezondheid. De combinatie van sport, voeding en coachingsopdrachten zet het team in beweging, maakt bewust, geeft inzicht en plaatst het team in zijn kracht. Door verschillende opdrachten wordt het team zich bewust van de huidige situatie en krijgen zij inzicht in hun individuele bijdrage aan het team. De teamleden zien in op welke manier hun gedachtes en gedrag hier een rol bij spelen, zijn zich bewust van hun kwaliteiten en ervaren op welke manier deze optimaal kan worden ingezet. Het resultaat? Een gezonder, sterker en efficiënter werkend team.

Wanneer?

Toe aan iets anders dan een traditionele teamdag? Wil je investeren door preventief aan de slag te gaan? En ben je op zoek naar een energyboost voor het team? Neem dan contact op voor een verfrissende, verrassende en geheel op maat verzorgde dag met nieuwe inzichten die een aanzet geven tot verandering.

Story

De ervaring van de teammanager van Dijk en Duin, Stefan Muller:

Lizzy, van Lizz is More, heeft onze teambuilding dag uitstekend verzorgd.
Op basis van de input van de hulpverleners heeft ze op maat een programma gemaakt met een goede mix van inhoud en ontspanning. Door haar persoonlijke aanpak ontstond er een open klimaat, waarin iedereen zich veilig voelde om ook zijn / haar kwetsbare kant te laten zien. Hierdoor werd het resultaat bereikt dat we nog meer als team zijn gaan functioneren, waarin kennis van elkaars kwaliteiten de basis is. Ook zijn we ons veel beter bewust van de grenzen van elkaar, zodat we hier meer rekening mee kunnen houden.
Lizzy stimuleert en zorgt dat de kern geraakt wordt. Haar, vaak, subtiele en vasthoudende interventies in de groepsdynamiek zorgen ervoor dat het doel niet uit het oog verloren wordt en een helder omschreven resultaat wordt bereikt.
Wat zeker meehelpt is de prachtige omgeving en de uitstekende verzorging en gedurende de dag.
Kortom: een aanrader voor ieder team dat in het een kort tijdsbestek tot concrete verbeteringen wil komen die door iedereen worden gedragen.
Stefan Muller, teammanager Dijk en Duin.

Theorie op de dag

Door middel van opdrachten word je bewust van je huidige denk- en gedragspatronen. Hierdoor ontstaan nieuwe inzichten en krijg je tools aangereikt om met die inzichten aan de slag te gaan. De opdrachten zijn afhankelijk van de vraag van het bedrijf.

Buitentraining

De buitentraining is een uitdagende bootcamp die voornamelijk in het teken staat van teamwork. De oefeningen dragen bij aan een sterker (spier) uithoudingsvermogen.

Cadeautje

Na afloop ontvangen de deelnemers een goedgevulde goodiebag met producten die aansluiten bij de thema’s sport, voeding en ontspanning.  Een mooi aandenken van de dag en als aanmoediging om het positieve gevoel en gedrag voort te zetten.

    Nieuwsbrief

    No spam guarantee.

    I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )