Workshop Moodboard maken én meer!

Altijd al een moodboard willen maken waar je écht iets aan hebt? Dan is dit de workshop voor jou!

Wat gaan we precies doen?

De workshop is, zoals de naam al doet vermoeden, meer dan alleen een moodboard maken. We beginnen met het maken van je moodboard maar daarna gaan we verder kijken. Wat vertelt je moodboard eigenlijk? Waar staan de afbeeldingen, kleuren en woorden voor? Welke onderliggende gevoelens en verlangens komen naar boven? Vervolgens gaan we hier dieper op in. Welke belemmerende gedachten en overtuigingen zorgen ervoor dat je maar niet écht met je dromen aan de slag gaat? En dan maken we een praktisch en persoonlijk plan. Welke concrete stappen kun je ondernemen zodat je wél gaat doen wat je eigenlijk heel graag, onbewust, al heel lang wilt.

Na afloop ga je met je moodboard, ingevulde opdrachten, een concreet plan, een klein cadeautje en heel veel energie en inspiratie naar huis.

Deze workshop is voor jou als:

  • Je wel ideeën hebt maar vastzit in je hoofd door belemmerende gedachten
  • Je uit je hoofd en naar je gevoel wilt
  • Je zin hebt om lekker creatief bezig te zijn en tegelijkertijd op een andere concrete manier met je dromen en verlangens bezig wil zijn.
  • Je behoefte hebt aan écht een avond voor jezelf maar hier thuis nooit tijd voor maakt.

Wat kost het?

De workshop kost 35 euro inclusief materiaal, koffie/thee met wat lekkers, een klein cadeautje en een gratis, zelf in te plannen,(wandel)coachgesprek!

Wanneer, waar en hoe laat is het?

De workshop vindt plaats op woensdagavond 7 maart van 19:00 tot 22:00 uur bij Studio van Hout in Landsmeer (vlakbij Amsterdam).

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar lizzy@lizzismore.com. Doe het snel want er is maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.

Nieuwsbrief

No spam guarantee.